Moa Person föreläser

eFRK Östra bjuder in till föreläsning med Moa Persson!

Varmt välkomna till en föreläsning om Anatomi och bedömningsteknik med domare och uppfödaren Moa Persson.

Föreläsningen är framflyttad till den 30 mars p.g.a. de nya restriktionerna. Men samma tid och plats, kl 18:30 på Scandic Järva krog. 

Moa är välkänd i hundkretsar men här beskriver hon själv sin bakgrund:

”Uppväxt i en valplåda. Deltagit i hundsportverksamheten sedan 50-talet. Hade förmånen att ha några av våra största kynologer som mina mentorer; Sigyn Littorin, Ulla Segerström och Ulla Magnusson. Bertil Sted-Green var min gudfar. Domare sedan 30år, alla raser sedan början av 90-talet. Dömt hundar i jordens alla hörn, ca 5000 hundar om året de senaste femton åren. Under 60/70-talen framgångsrik Handler i ett 70-tal olika raser med championat, BIG, BIS, Årets hund som resultat. Uppfödare av Fransk Bulldog, Mops, Labrador och Golden Retriever. I familjen finns även några katter av olika raser.” 

Föreläsningen vänder sig till både hundägare och uppfödare och möjligheten för frågor och diskussioner kommer att finnas! Vi bjuder på fika under en kortare paus.  

Hur anmäler jag mig? Skicka din bindande anmälan till frkostramedlem@gmail.com senast söndag 16 januari 2022 med ditt namn, telefonnummer och medlemsnummer. Vi bekräftar anmälningarna löpande samt ger dig information om hur du betalar.  

Vad kostar det? För FRK Östra medlem 200:- övriga 300:- 

Om du har frågor? Undrar du över något är du välkommen att höra av dig till Emma 0737-889594 eller på frkostramedlem@gmail.com

Varmt välkomna på en spännande och lärorik kväll med en oerhört kunnig och uppskattad föreläsare!

Föreläsningen är i samarbete med Scandic